Di Segenap Sudut Dunia, Ada Cerita Tersendiri.

Sunday, March 13, 2011

Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing~~!!

Assalamualaikum~~~

tengok tajuk diatas...huhu...

Jejariruncing nak blogwalking wooo.....

ha?? apa?? kamu kate Jejariruncing tu siapa?? aisey, tak kan tak kenal kot~huhu..
Elia la, teman Khairul Fahmi Che Mat tu...

~~Ok, kali ni jejarirumcing nak blogwalking reramai...jadi, dia pun bikin satu segmen iaitu "Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing"

bahan2 yang perlu dibuat ialah..

1. Tekan butang "Like" dan "Share" di entry ni. (dah sudah)

2. Copy HEADER my blog(seperti diatas)dan buat satu entry bertajuk "Jom Jenjalan Dengan Jejariruncing"


3. Dalam entry tu ceritakan kenapa anda suka baca blog jejariruncing, dari mana dapat tahu tentang blog ini dan bagi idea atau cadangan untuk memantapkan lagi blog ini. selain tu korang juga boleh tanya saya maximum 3 soalan jika ada. soalan anda akan saya jawab di ruangan komen di entry tersebut dan dihujung entry tu kalau nak, ajak la kawan-kawan yang lain join game jenjalan ni..

''suka ? = sebab blog ni relax n chill...
''dari mana? = dari suatkabo.... waktu tu tgh demam bola AFF Suzuki^__^
''Soalan = 
1. Macam mana bahagi masa antara berblog dengan berkerja..??
2. Macam mana boleh kenal KFCM??
3. Siapa inspirasi anda dalam dunia blog ni~~??


4. Selepas selesai publish entry tu, sila copy link entri anda tu dan pastekan ke ruangan komen saya(dalam entri ini).

'OK..^__^"

Share:

6 Komentar:

Lieyda said...

nk join tapi ehm.mls wt entry.heee~

Naddia said...

aku jeles die ade apex...huhu...
kau game mereka yek?

Elia Si Jejariruncing said...

1. sy study bkn kerja..tp slalunya sy rajin online weekend n ms lapang

2. sila baca kisahnya kt my blog (ceritera cinta FahmiElia)

3. Hanis zalikha

Anonymous said...

blogger je ke?

Zahirul Nukman said...

@Elia Si Jejariruncing

owh, TQ2 kak Elia....

p/s: soalan spontan sampaikan lupe tgh study~hoho

Wan Eyla said...

follow my blog
http://cikeylaslifenluv.blogspot.com/
tq :D

Aku Insan damba aman,
cari Ilham damaikan satu Alam.
Aku Insan mendambakan,
cari Sayang damaikan seluruh Alam.
Copyright © Zahirul Nukman 2016. Powered by Blogger.

Murabbi