Di Segenap Sudut Dunia, Ada Cerita Tersendiri.

Sunday, December 26, 2010

500 Blog !


 Assalamualaikum...

kali ini, saya nak join 500 blog ! yang dianjurkan oleh Bro Ben Ashaari. Beliau kata nak sesiapa pon boleh masuk dalam segmen kali ini... Tujuannya bagi meningkatkan kenalan antara Blogger...

Berikut adalah permintaan Bro Ben bagi segmen kali ini...

Cara untuk disenaraikan diantara 500 blog tersebut ... mudah saja ... sila buat entri ;

Letak banner ini..
[ seperti di atas]

TAJUK: 500 BLOG ! dan linkkan ke entri ini ...
{ Ok. dah sudah....]

Tuliskan serba sedikit mengenai diri anda dan tujuan jadi blogger ..

[Ok... saya merupakan seorang insan biasa sahaja.... seorang penuntut di Institut tahfiz Al-Quran Negeri Sembilan. Baru sahaja menamatkan SPM, dan bakal meneruskan pengajian Diploma di Institut yang sama...

Tujuan saya menjadi blogger...
1) Meluahkan segala perasaan (cehhh.. ayat favorite) ...
2) menghebahkan program2 yang saya pergi... especially program sekolah saya...
3) mengenali lebih ramai kenalan blogger di seluruh Dunia...
4) menggunakan blog sebagai salah satu daripada elemen dakwah saya....

OK... rasanya dah terlaksana pon apa yang diminta.....
Share:

11 Komentar:

Silent Thinker said...

salam singgah dr blog BA.
nice blog!

Laili said...

salam perkenalan.
(dari segmen Ben Ashaari 500 Blog)

jom join Peraduan Teka Kek Secret Recipe di blog saya.

* bakal Al-Hafiz ye? :)

Zahirul Nukman said...

@Laili

Ok2... saye cube...

* insya-Allah....

Zahirul Nukman said...

@Silent Thinker

TQ very much..

hehe..

Myra Ayreen said...

salam kenal ....


saya salah seorang dari segmen ni ...


jenguk saya balik eyh !

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

Zahirul Nukman said...

@Myra

OK2... follow gak...

Papa Mifz said...

salam kenal dr papa mifz yer..:)

Zahirul Nukman said...

@papa mifz

salam perkenalan.. =)

Matika said...

mamat pun dah join..
salam perkenalan..
jangan lupa follow mamat aw..nnti sdih mamat..haha

http://luahan-hati-matika.blogspot.com/

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

mcm ni lah said...

yess bagus tu saya follow awk

Aku Insan damba aman,
cari Ilham damaikan satu Alam.
Aku Insan mendambakan,
cari Sayang damaikan seluruh Alam.
Copyright © Zahirul Nukman 2016. Powered by Blogger.

Murabbi