Di Segenap Sudut Dunia, Ada Cerita Tersendiri.

Tuesday, December 28, 2010

First Contest by Adam Haiqal

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

ZahirulNukman kali ini nak menyertai contest yang diperkenalakn oleh Bro Adam Haiqal.
Blog tersebut diberi nama "First Contest by Adam Haiqal"

Tema diberi ialah "Kenangan 2010 dan Azam 2011"

Kenangan 2010
>Suka

1) Dapat sepupu Baru !!! Amir Zaquan Muhammad Asri
*gambar xde la T_T
2) Pak Busu saya bertunang !!!

bakal Mak su aku @ Kak Mashitah
3) Sepupu aku seorang ni dah nikah !!! Siapa lagi kalau bukan Cikgu Farha


4) Gila Jawatan !!! haha...
> Jadi Naqib (Pembimbing Pelajar) Saf Nuqaba ITQAN


>Jadi Pengerusi Persatuan Bahasa ITQAN

5) Menduduki SPM tahun ini adalah perkara yang paling tidak dapat dilupakan....


Azam 2011

1) menambah lebih ramai kenalan di blog...

2) mensasarkan 250 follower pada tahun 2011.

3) meneruskan pengajian Diploma di ITQAN

4) masuk seberapabanyak contest atau segmen dari blogger2 lain (invite la ye...=) )

5) Nak Laptop Baru !!!!

itu sahaja Kenangan 2010 dan azam saya tahun 2011....

harap  tersenarai..... OK Done !!!
Share:

4 Komentar:

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck.... hehe

Adam Haiqal said...

adam dah list kan senarai nama peserta..sila inform kalau nama tiada dalam senarai..:)

Adam Haiqal said...

thanx for joining me..
result akan diumum secara officially within 2 days from now..:)

gudluck n thnx again!
for those yg menang,congrats.
n for those yg xmenang,it;s okayh.
jgn sombong pulak nnti ye...

Adam Haiqal said...

check it out siapa pemenang bagi contest Adam Haiqal sekarang!!

Copyright © Zahirul Nukman 2016. Powered by Blogger.

Selamanya Murabbi