Di Segenap Sudut Dunia, Ada Cerita Tersendiri.

Sunday, February 06, 2011

100 Blogger diperlukan~!!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua~~


Blogger-blogger generasi Y kini memang kreatif-kreatif belaka.
dan antara salah seorangnya ialah YiedPozi.. siapa dia??

xkenal? jom pegi blog beliau~~ YiedPozi [dot] Info
produk terbaru beliau ialah Blogwalking Widget~

disebabkan ZN nak masuk list kat widget tu, jadi ZN buatlah entri tentang segmen ni...
erm.... 100 blogger diperlukan untuk disenarai dalam widget tersebut~~

jadi, kepada yang belum masuk, 


Apa yang perlu korang buat ialah

1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Kod boleh diambil di sini. Sila jangan edit kod'nya
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni



OK, dah siap entri ni... 

Share:

2 Komentar:

LoVe is CiNta said...

ooo sy tk brp paham plak blogwalking tu ape... sori eh tanye camni..

Zahirul Nukman said...

@LoVe is CiNta

blogwalking tu kire jalan2 pergi ke blog orang~~

macam awk jalan2 ke blog sy ni~~
kire blogwalking la tu~~

yg yiedpozi buat ni nak mudahkan kite blogwalking... sekali tekan dah ade beberape blog, so, xpayah la kite nak mencari2 blog len... sekali tekan 4-5 blog boleh dapat...

kalau kompius gak, pe kate gune dulu widget tu~~ :-)

(panjang gak komen saye ni..hehehe)

Aku Insan damba aman,
cari Ilham damaikan satu Alam.
Aku Insan mendambakan,
cari Sayang damaikan seluruh Alam.
Copyright © Zahirul Nukman 2016. Powered by Blogger.

Murabbi